این فیلم خیلی فرق دارد با بقیه فیلم سینمایی و خیلی حاشیه جالبی داره و بیین چهار شخصیت اجتماعی تریف و ساخته شده و کمی هم کمدی هست درام و عاشقانه می باشد که باران کوثری ایفای نقش دارد در کل داخل این فیلم شیطونی زیاده و…
توضیحات :
ترومای سرخ (Trauma Crimson) فیلمی درام و رمانتیک محصول سال ۱۳۹۵ ایران به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی اسماعیل میهن دوست است که در سال 1395 تولید شد. فیلم ترومای سرخ با نام قبلی تقصیر من نیست داستان عاشقانه ای در بستر یک سفر شهری است که تمام صحنه های آن در تهران فیلمبرداری شده است. این فیلم در کنار بازیگران حرفه ای سینما، بیست چهره جدید فعال جوان عرصه تئاتر همچون آبان حسین آبادی، آیدا سرشا، النا آهی، الهام طهوری، ایران مسعودی، تینا یونس تبار، پریسا پرهوده، حمیده فیروزی، روزبه اختری، ساناز نیکنام، سعیده فیروزی، شقایق شوریان، صائب دادو،علی میرزایی مهرجردی، فرشته محبی، ماندانا ممهد، مریم حیدری، مصطفی ایزدی، مهشید نوروزی، مهناز غلامی ذاکری، مینا محترمی، نازنین علی زاده، نیکان راست قلم، نیلوفر دهقان و یگانه رجبی معرفی کرده است.
این فیلم در بخش چشم انداز سینمای ایران (خارج از مسابقه) سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و دی ماه ۱۳۹۷ اکران محدودی نیز در گروه هنرو تجربه داشته است. در این فیلم مشابه فیلم دیگر از اسماعیل مهین دوست( برخورد خیلی نزدیک) سوای دغدغههای مضمونی و تماتیک، از بازیگوشی و شیطنتهای روایی نیز برخوردار است.
نقد فیلم:
دیدن بعضی از فیلمها حال مخاطب را خوب میکند،برخی بد،و برخی بی تفاوتی مخاطب را در پی دارد. این فیلم از دسته سوم بود.
گره افکنیهای متعدد در زندگی یک زن آن هم در یک سفر شهری درتهران،با استفاده از اتومبیل شخصی و تاکسی گرفته تا مترو….و سپس رسیدن به مقصدی که یک امامزاده است در این فیلم نتوانست کشش و جذابیتی برای مخاطب ایجاد کند.
استفاده پی در پی از موبایل،تلفن و وسائل ارتباط جمعی جدید مثل اپلیکیشنهای متداول مثل لاین و تلگرام و..ابزار اصلی فیلمساز برای انتقال پیام بود.چیزی که بدلیل تکرار زیاد بسیار آزار دهنده شد.
این همه کشیدن مخاطب به دنبال خود برای گفتن این جمله که این زن، همسر دیگری داشته و پسرش از همسر اول است ،بی احترامیبه مخاطب هوشمند سینماست.
شاید اگر فیلمساز از منظری دیگر به دغدغههای یک زن پر مشغله ایرانی میپرداخت موفق تر میبود.فیلم حاوی صحنهها،حرفهاو نمادهای تکراری بسیاری است.بازی نابازیگران جوان ضربه مهلکی به فیلم زد که حتی بازیگر اصلی و بازیگران مهمان نتوانستند نجاتش دهند.
حسن این فیلم ،فیلمبرداری و تصاویر آن بود که البته فیلمبرداری در مترو وخیابان و اتومبیل کار آسانی نیست.
اسماعیل میهن دوست اهل قلم و مطبوعاتی مطر حی است و قطعا از سینما و مشکلات فیلمسازی آگاهی داشته و دارد .اما چه میشود که تروما ی سرخ موفق نمیشود قطعا به این دلیل است که هر کسی را بهر کاری ساختند.